Alina Gorghiu a devenit agenție de turism

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 09/04/2024

Senatorul de Timiș, Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș se reprofilează! Știind probabil că dezastru ei politic se apropie, Alina Gorghiu vrea să își caute altceva de lucru și se pregătește să devină agent de turism sau cel puțin asta ne lasă de înțeles. 

Șefa liberalilor argeșeni este în campanie electorală, "la pas prin Argeș" sau doar într-un tur turistic. Nu știm nici noi ce să mai credem după ultimele postări de pe TIKTOK unde ne așteptam să vedem ce face pentru Argeș, care sunt proiectele pe care le propune, ce candiați și-a mai pus sau cum mai critică PSD-ul. Surpriză! S-a apucat de promovări turistice. Ne povestește despre locuri, căsuțe, bălți și unde ne putem caza în Argeș. 

Cum liderii PNL la nivel național i-au spus că dacă va ieși în ultimele 10 organizații din țară, PNL Argeș va fi dizolvat, Alina s-a apucat de treabă...în turism. După ce s-a lăudat la primari că va fi europarlamentar și îi va ajuta din Parlamentul European, dar n-a mai prins lista, Alina își dă probabil seama că eșecul ei politic se apropie. Disperarea ei este atât de mare încât l-a luat în partid și pe Aurel Bălășoiu, refuzat de PSD și AUR. Șefa PNL Argeș s-a pupat cu Bălășoiu după ce în urmă cu un an jumătate "urla" de la tribuna Parlamentului că un astfel de personaj trebuie demis, trebuie schimbată legea, deputatul fiind implicat într-un scandal sexual.  

    Videoclipuri la articol: Alina Gorghiu a devenit agenție de turism

Ultimele articole din categoria Politic