Alina Gorghiu și Iani Popa, 'de râsul lumii'! VIDEO!

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 12/10/2022

Uite așa unii lideri politici ne-au făcut județul de râs. Protagoniștii acestui episod sunt nimeni alții decât fostul deputat de București, senator de Timiș și președinte al PNL Argeș, Alina Gorghiu și amicul ei, ca să îi spunem doar așa, Iani Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor pentru coordonarea Direcției Transporturi Navale.


Liberalii argeșeni s-au zbătut săptămâna trecută să facă un eveniment în Argeș: „Momentul adevărului. Ce facem cu infrastructura și transporturile rutiere?” A fost chiar momentul adevărului. Liberalii s-au făcut de râs! Un comandat de navă l-a pus pe Iani Popa, cel care se ocupă de Direcția Transporturi Navale într-o situația de-a dreptul penibilă când acesta i-a pus mai multe întrebări la care nu a știut să răspundă. Au venit total nepregătiți în fața invitaților și au fost chiar motiv de râs și glume la televiziunile naționale care minute în șir au râs de Alina Gorghiu și Iani Popa, „habarniștii de la Argeș”. 


Iată doar o parte din discuție:

Invitat: Care este stadiul elaborării acestei strategii și când va fi elaborată?

Iani Popa: Ăăă...Există un organism de implementare a proiectelor care lucrează la nivelul Ministerului Transportului, care lucrează la elaborarea acestei strategii de ...navală, strategie în domeniu naval. Ăăăă...Din păcate sunt alți colegi la minister care lucrează în colaborare cu Banca Mondială la construirea acestei strategii. 

Invitatul: Știți că navigatorii români nu au pensii după o viață de muncă pe mare?

Iani Popa: Au, cum să nu aibă pensii?!

Invitatul: Nu au pensii! Aveți idee câți navigatori români sunt în ziua de astăzi?

Iani Popa: Vă poate răspunde directorul Autorității Navale Române.

Invitatul: Mai am și eu o întrebare. Există în opinia domniei voastre vreo legătură între pregătirea de bază, competențe, experiență în funcțiile manageriale din domeniul maritim și performanța în funcțiile publice? 

Iani Popa: Toate chestiunile ăstea sunt foarte bine reglementate, există. 

Invitatul: Ce caută oameni fără aceste calități în sistemul public al transportului naval? 

Iani Popa: Întrebați-i pe cei care i-au numit că n-am atribuții de numire a...nici a  celor din consiliile de administrație, nici în alte structuri. Asta este o atribuție pe care nu o am în calitate de responsabil pe domeniul naval. 


VEZI întregul dialog   aici


Vă prezentăm doar câteva momente penibile când moderatorii unei emisiuni de la o televiziune națională râd de liderii PNL de la Argeș. VIDEO (dreapta)

Ultimele articole din categoria Politic