Ce lasă PSD de prost, ia PNL de bun!

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 14/03/2024

Mă amuză tare când mă uit cum a ajuns PNL să se laude cu ce a refuzat PSD. Tot ce a lăsat PSD de prost, a luat PNL de bun.

Pe principiul mulți văd, putini cunosc sau pe un tupeu disperat de a se vrea puternici, liberalii se laudă cu toate resturile de la PSD. Au făcut “mari mutări”, au luat doi primari și doi viceprimari! Da, pe unii pe care i-a refuzat PSD. De ce nu spun cei de la PNL cum se milogesc de candidații și primarii PSD, cum își trimit prieteni cu funcții pe la București să îi convingă pe primari, cum le promit verzi și uscate, cum își trimit oamenii acasă la primari să îi convingă să treacă la PNL sau să nu plece de la PNL.

PSD a renunțat în urmă cu câteva luni la primarul de la Cocu pentru că stă prost în sondaje și pentru că are un dosar de cercetare penală fiind acuzat că a plătit 100 000 de lei din banii oamenilor pentru niște lucrări care nu au existat. Adică, primarul a plătit unor firme de casă, lucrări care nu au fost realizate. Edilul însă s-a rugat de pesediști să îl țină în continuare la partid, după nenumărate refuzuri, primarul s-a dus la AUR și apoi s-a făcut liberal.

Același lucru s-a întâmplat și la Cuca unde tot în urmă cu câteva luni, conducerea PSD Argeş a decis să schimbe candidatul la primărie pentru că actualul primar stă foarte prost în sondaje. După ce a văzut că PSD va susține un candidat mai tânăr la primărie și că nu va mai avea susținerea partidului, edilul s-a dus la PNL.

PNL se laudă și cu viceprimarul de la Aninoasa, cel care se bate în sondaje cu marja de eroare. A vrut să candideze din partea PSD la primărie, dar partidul a decis să îl susțină pe Ştefan Benonie, de care liberalii s-au rugat mai multe luni, liderii PNL ducându-se și la el acasă. Ştefan Benonie nu l-a mai vrut pe actualul viceprimar nici pe lista de consilieri, așa că a plecat la PNL.

Cât despre Brăduleţ, PSD îl va susține pe actualul primar. Viceprimarul de la Brăduleţ a candidat şi în 2020 din partea PSD și a pierdut, apoi a fost susținut de social-democraţi pentru a ajunge viceprimar, doar că nu a reușit să facă echipă cu actualul primar, care nu îl mai voia pe liste, așa că dat afara, a decis să plece la PNL.


Ultimele articole din categoria Dezvăluiri