Conducerea CJ Argeş, BILANŢUL după 2 ani de mandat! Număr RECORD de investiţii

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 03/11/2022

Președintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă împreună cu cei doi vicepreședinți, Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu prezintă în aceste momente bilanțul celor doi ani de mandat. Evenimentul se desfăşoară la Teatru Alexandru Davila din Piteşti în prezenta parlamentarilor de Argeş, primarilor din județ, șefilor de instituții și deconcentrate.

Ion Mînzînă susţine că la nivelul Consiliului Judeţean Argeş, infrastructura rutieră este o prioritate. „Noi nu ne-am limitat în a face mese festive, mese rotunde, dezbateri din acestea super intelectuale. Am mers acolo, la bază, pentru a obţine fondurile necesare, am cerut audienţe la miniştri, am cerut audienţe la toate autorităţile statului pentru a discuta despre această problemă. Mese rotunde putem să facem în fiecare zi. Problema este dacă lucrăm la baza lucrurilor”, a punctat Ion Mînzînă.

Consiliul Judeţean Argeş se află pe locul I în Regiunea Sud-Muntenia în atragerea de fonduri europene. Sunt în derulare 32 de proiecte pe fonduri europene în valoare de 542,6 milioane lei. Dintre acestea, 189 de milioane sunt alocaţi pentru infrastructura rutieră, iar 58,5 pe sănătate.

Alte 9 proiecte sunt în derulare pe PNDL II în valoare de aproximativ 150 de milioane de lei.

Pe lângă acestea alte 11 proiecte pe Programul Național de investiții “Anghel Saligny” în valoare de 140 de milioane de lei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă le-a mulţumit parlamentarilor de Argeş pentru modul cum au muncit şi au lucrat în aceşti doi an să aducă bani în judeţ pentru investiţii, Argeşul fiind pe locul 4 în România, cu cei mai mulţi bani accesaţi prin programul Naţional „Anghel Saligny”.

Ultimele articole din categoria Actualitate