Cristian Gentea : 'FC Argeș nu mai poate continua așa'

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 06/11/2022

FC Argeș și-a câștigat respectul în fotbalul românesc grație valorii jucătorilor crescuți la Centrul de Copii și Juniori ai clubului. Ace#ti fotbaliști au fost de-a lungul anilor liderii echipei naționale, indiferent de perioada în care vorbim. Atenția primarului Cristian Gentea s-a îndreptat întotdeauna către acest sector, edilul dorind ca fofbaliștii crescuți în club să facă performanță în club. Lucrurile se pare că merg pe făgașul dorit de edil, antrenorul Marius Croitoru acordând o deosebită atenție tinerilor, deși nu are nici două săptămâni de când a preluat frâiele echipei. Acest lucru s-a văzut ieri, cânda eșecul usturător cu Sepsi, Croitoru a luat decizia de a-l debuta în prima divizie pe Ianis Pârvu, la numai 15 ani și 6 luni. În tot acest timp, Pârvu a fost convocat la diferite loturi naționale, dar niciodată nu a primit vreo șansă la FC Argeș. Primarul Cristian Gentea laudă decizia lui Marius Croitoru și subliniază că sunt sute de jucători la grupele de copii și juniori de la FC Argeș și că ei sunt viitorul. 

"Semnalul dat de noul nostru antrenor, Marius Croitoru, este categoric! FC Argeș nu mai poate continua așa! 

Avem 490 copii la Centrul de copii și juniori și, până acum, nu au fost băgați în seamă. 

Croitoru, la nici 10 zile după ce a fost instalat, a mers cu tot staff-ul la Curtea de Argeș să-i vadă pe cei de la U16, U17, a intrat în vestiar, le-a spus copiilor că are încredere în ei, că îi va urmări constant. Apoi, imediat l-a chemat la antrenamentele echipei mari pe portarul U17, Fabian Betini, iar pe Ianis Pîrvu l-a debutat la 15 ani și 6 luni într-un meci foarte greu, cu Sepsi. Și nu pentru 1 minut!!! 

Ce se întâmplă cu Ianis, probabil explică euforia de astăzi, din Interligă! Priviți imaginile! Bravo, Ianis! 

Ești un exemplu pentru toți! Ai grijă, noi te vom sprijini și avem mare încredere că FC Argeș, cu copii ca tine, poate reveni unde merită!", transmite primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate