Cristian Gentea: "Investim în educație, investim în viitorul Piteștiului!"

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 27/02/2024
În această lună a fost aprobat în Consiliul Local al municipiului Pitești bugetul pentru anul 2024. Este un buget record, axat pe dezvoltare.

Nu mai puțin de 277.476.000 de lei au fost alocate pentru educație care reprezintă o prioritate a administrației conduse de către primarul Cristian Gentea. Fondurile necesare sunt asigurate din resurse proprii, guvernamentale și europene.

“Cred cu tărie că educația reprezintă fundamentul pe care se poate construi un viitor cât mai bun. Investim în educație, asigurăm cele mai bune condiții pentru elevi și preșcolari, iar astfel investim, de fapt, în viitorul Piteștiului. Prin construcția de noi creșe, modernizarea școlilor și liceelor, reabilitarea energetică și reabilitarea termică a unităților de învățământ, precum dotarea acestora cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale răspundem așteptărilor elevilor, profesorilor și părinților din Pitești care merită cele mai bune condiții!”, a declarat primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

Ultimele articole din categoria Politic