Cristian Gentea, la bilanţul conducerii CJ: 'Mai sunt persoane frustrate care spun că nu am făcut nimic'

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 03/11/2022

După cum vă spuneam. conducerea Consiliului Judeţean Argeş prezintă bilanţul primilor doi ani de mandat. La evenimentul care se desfăşoară la Teatrul Alexandru Davila este prezent şi primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea. Acesta a felicitat întreaga conducere a Consilului Judeţean Argeş pentru munca depusă în aceşti doi ani şi pentru toate proiectele accesate. 

„Ceea ce aţi făcut în ultimii doi ani de zile a ajutat foarte mult Argeşul, asta chiar dacă în ciuda evidenţei mai există două, trei persoane frustrate care spun în continuare că atât Consiliul Judeţean cât şi Primăria Piteşti nu au făcut absolut nimic în această perioadă.

În primul rând aş începe cu infrastructura rutieră realizată. Iată că au fost finalizaţi 123 de kilometri. Ceea ce este foarte important din punctul meu de vedere, este că cel puţin pe zona de sud a judeţului au fost legate drumurile judeţene de judeţele Dâmboviţa şi Teleorman.

Fonduri europene accesate, 32 de proiecte, plus cele guvernamentale, 9 pe PNDL II şi 11 pe „Anghel Saligny” reprezintă cele mai multe proiecte din istoria judeţului Argeş, ceea ce mă scuteşte de alte comentarii. Susţinerea financiară a celor nouă spitale reprezintă iarăşi un lucru extraordinar pe care Consiliul Judeţean îl face în această perioadă grea pentru toată lumea. Feedback-ul pozitiv din partea primarilor pentru bugetele aprobate, în special pe parte de asigurarea cofinanţării proiectelor europene şi guvernamentale, iar foarte important aici, domnule preşedinte este că nu aţi apelat la criterii politice, aţi dat banii pentru ce este nevoie, acolo unde este nevoie.

Bineînţeles, evenimentul de ieri de la Ministerul Transporturilor. Dacă acum două luni de zile cei pe care nu îi interesează deloc ce se va întâmpla cu judeţul nostru în viitor îşi frecau mâinile de bucurie şi cântau prohodul drumului expres Piteşti-Mioveni, iată că prin eforturi comune, Consiliul Judeţean Argeş, Primăria Piteşti, Primăria Mioveni şi Primăria Mărăcineni a fost semnat ieri protocolul cu CNAIR. Este al 52-lea protocol pe care CNAIR îl semnează şi după cum spunea ieri ministrul Sorin Grindeanu, este şi cel mai complex. Aici vreau să vă mulţumesc şi în nume personal şi în numele municipalităţii piteştene pentru că toate aceste lucrări de infrastructură rutieră care se desfăşoară în jurul Piteştiului vor face din municipiul nostru unul dintre cele mai importante noduri rutiere din România şi vor creşte posibilităţile de dezvoltare”, a transmis primarul Cristian Gentea.

    Videoclipuri la articol: Cristian Gentea, la bilanţul conducerii CJ: 'Mai sunt persoane frustrate care spun că nu am făcut nimic'

Ultimele articole din categoria Actualitate