Cristian Gentea, mesaj special la împlinirea a trei ani de mandat

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 19/11/2023

Astăzi s-au împlinit trei ani de când Cristian Gentea a preluat mandatul de primar al municipiului Pitești. Edilul a reușit să schimbe cu adevărat fața municipiului, Piteștiul devenind un oraș european. Primarul Cristian Gentea a transmis un mesaj special cu prilejul acestei ocazii. 

"3 ani de mandat ca primar în Pitești au fost cea mai onorantă perioadă din viața mea civică, dar și cea mai efervescentă! 

Am promis seriozitate și efort constant pentru a schimba orașul nostru într-un loc mereu mai bun pentru toți cetățenii săi. Am oferit toată energia, cunoașterea și empatia, și știu că sunt încă foarte multe de făcut, dar, prin colaborarea cu dumneavoastră, alături de Consiliul Local și echipa administrativă, am reușit să îmbunătățim infrastructura, calitatea vieții și serviciile publice. Împreună, am navigat prin provocări și acum ne putem bucura de realizări importante.

Angajamentul meu rămâne același: de a asculta, de a înțelege și de a acționa în interesul comunității piteștene!

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru contribuția fiecăruia la dezvoltarea orașului nostru", a transmis primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate