Cristian Gentea va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Pitești

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 15/04/2024

Cristian Gentea a fost desemnat candidatul PSD pentru un nou mandat de primar al municipiului Pitești. Edilul a reușit ca în 3 ani și jumătate de mandat să implementeze proiecte uriașe la nivelul municipiului, atrăgând sume record din fonduri nerambursabile. 

Mai mult, în acest an, Primăria Pitești are pentru prima dată în istorie un buget mai mare alocat pentru dezvoltare, fapt ce vorbește de la sine despre priceperea și devotamentul primarului Cristian Gentea. La finalul Adunării Generale de astăzi, edilul a transmis și un mesaj special: "Pe 15 februarie, am bifat 28 de ani ca membru al echipei PSD Pitești. 

Cea mai puternică echipă social-democrată din Argeș și una dintre cele mai performante din România! 

De 14 ani, sunt onorat să o conduc, să fiu liderul unei organizații cu oameni valoroși, inimoși și pasionați de evoluția Piteștiul.

Faptul că m-au mandatat, în această seară, să duc mai departe misiunea administrativă de primar nu este doar o formalitate, o procedură internă de partid.

Este materializarea încrederii permanente pe care acești oameni mi-au arătat-o! A încrederii în colegii lor care merg către Consiliul Local și în proiectul nostru pentru Pitești! 

Nu ai cum să nu te simți mobilizat de o asemenea susținere totală!

În egală măsură, solidaritatea colegilor parlamentari și a conducerii Consiliului Județean îmi oferă garanția unor parteneriate puternice, care și-au dovedit deja din plin eficiența! 

Le mulțumesc tuturor! Și le spun mereu lor, ceea ce vă spun și dumneavoastră acum: 

Piteștiul s-a ridicat și se ridică!

Orașul acesta fantastic, viu, puternic, frumos și cu infinite perspective de dezvoltare va sta acolo unde îi este locul, în regiunea noastră și în România! 

Am făcut pași uriași în această direcție! Avem cea mai bine pregătită echipă administrativă, cea mai puternică echipă de consilieri municipali și un deziderat care ne unește pe toți: Piteștiul!

Mulțumesc pentru încredere! 

Suntem o forță împreună!", transmite primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Politic