Elena Lasconi face ce știe mai bine...Se laudă cu meritele altora! A confiscat și acțiunea...

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 20/01/2023

Tupeul unor personaje politice sau administrative este incredibil. Munca unor oameni, prezența unor personalități la o acțiune națională de donare de sânge, dorința oamenilor de a salva vieți o fac pe Elena Lasconi să defileze, pe nedrept, fără niciun merit, ca erou al acțiunii. Deja ne-a obișnuit că principala sa calitate este că vorbește mult și face puțin iar apoi lipsa realizărilor o justifică prin văicăreală și acuzații politice. 

Cu toate acestea mare ne-a fost mirarea când am văzut și astăzi că și acțiunea de donare de sânge organizată la nivel național, în mai multe orașe și municipii din România, de către cei de la Digi 24 este confiscată tot de Elena Lasconi. Fără a avea vreun merit în afara faptului că acțiunea din Argeș se desfășoară la Primăria Câmpulung, Elena Lasconi a isterizat internetul punând poze pe rețelele de socializare cu o tichie pe cap și făcând ce știe cel mai bine, imagine multă și muncă puțină. 

Este vorba de acțiunea de donare de sânge de la Câmpulung, organizată de cei de la DIGI 24 cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Universitatea de Medicină din București și Primăria Câmpulung acolo unde a avut loc acțiunea. 

Elena Lasconi s-a pozat ba cu cei de la Digi, ba cu rectorul Universității de Medicină din București, mai puțin cu câmpulungenii care au votat-o, poate poate face o impresie bună și mai ia un mandat. 

Câmpulungenii sesizează că Elena Lasconi se ocupă mai mult de imaginea personală decât de imaginea Câmpulungului și i-au comentat pe rețelele de socializare: "Este "fabulos" că postati doar ce vreti sa aratati bine la public!V am scris de aproape o saptamana sa adunati gunoiaele de unde ati facut mizerie cu "Focul lui Sumedru"!Se vede cat va ganditi la oameni!Ziceti de salvat vieti,iar de poluare vă doare undeva...!#RUȘINE"


Ultimele articole din categoria Dezvăluiri