Elevii și tineri din Ștefănești vor fi premiați de conducerea primăriei

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 13/07/2023

Conducerea Primăriei oraşului Ștefănești anunță că elevii și tinerii cu performanțe deosebite vor fi premiați de conducerea primăriei. Primarul Nicolae Velcea transmite că elevii cu performanțe deosebite și tinerii cu rezultate extraordinare urmează să fie premiați. 

"Stimați cetățeni,

Primăria Orașului Ștefănești rămâne consecventă ideii de recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute de elevii și tinerii din orașul Ștefănești!

Astfel, până în data de 18.07.2023, invităm toți elevii/tinerii/sportivii din orașul Ștefănești care au obținut rezultate deosebite în discipline precum astronomie, muzică, arte, social, activitate de cercetare, știință, etc. sau au obținut rezultate deosebite, premii/diplome I,II,III sau medalii de aur, argint și bronz la faza națională, internațională a olimpiadelor, concursurilor, festivalurilor și competițiilor sportive, performanță științifică și alte acțiuni naționale sau internaționale, etc., să depună cerere pentru premiere, însoțită de documente justificative ( diplomă, CI/ certificat naștere copil, CI părinte, adeverință eliberată de unitatea de învățământ/clubul sportiv/altă entitate, consimțământ prelucrare date cu caracter personal) prin e-mail 📩 la următoarea adresă: stefanesti@ag.e-adm.ro sau registratura instituției.

Elevii și tinerii merituoși din orașul nostru vor fi premiați într-un cadru festiv cu ocazia festivităților anuale prilejuite de sărbătorirea evenimentului „Ziua Orașului Ștefănești”, în data de 5 august.

‼️ Informații suplimentare privind documentele necesare și categoriile de beneficiari se regăsesc în Regulamentul aprobat prin H.C.L. nr. 160/2021 și completarea adusă Regulamentului prin H.C.L. nr. 79/ 28.06.2023, publicate pe site-ul instituției www.stefanesti-arges.ro, în secțiunea „Regulamente” - https://stefanesti-arges.ro/regulamente/ .În aceeași secțiune regăsiți atât Formularul de cerere, cât și Declarația de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. 

Persoană de contact Primăria Orașului Ștefănești: Honcea Mihaela.

Telefon: 0248.266.752, interior 123.

Vă mulțumim!", a transmis primarul Nicolae Velcea. 

Ultimele articole din categoria Administrativ