Fiica Elenei Lasconi DECLARAȚII ULUITOARE: "M-a forțat să mă prefac, a mințit ziarele că ne înțelegem, a mințit că m-a crescut singură – de fapt, m-a abandonat"

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 05/11/2023

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi a fost făcută praf chiar de fiica sa, Oana Lasconi după ce edilul Câmpulungului ar fi declarat că susține familia tradițională. Fiica sa a postat pe rețelele de socializare mai multe videoclipuri în care o acuză pe mama sa că este homofobă și că minte ziarele că au o relație bună doar ca să își facă o imagine publică pozitivă:  "m-a forțat să mă prefac că ne înțelegem, a mințit că m-a crescut singură – de fapt, m-a abandonat."

Scandalul a izbucnit după ce actualul primar al Câmpulungului, Elena Lasconi, cea care deschidea lista la alegerile europarlamentare pe listele USR, de anul viitor ar fi declarat la o emisiune TV că susține familia tradițională și ar fi votat DA la Referendum. Imediat fiica sa, care a declarat că face parte din comunitatea LGBT, a postat mai multe videoclipuri în care a spus că este dezamăgită, dezgustată și nu merită să candideze la alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul viitor: „Sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie pentru a susține așa zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie. Sunt dezgustată și dezamăgită.  Nu am cuvinte ca membru al acelei comunități. Nu pot să descriu durerea pe care o simt. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată. Știu că nu era pasionată de subiectul pentru drepturi egale, dar sunt șocată că e preocupată de modificarea Constituției într-un mod jegos. Mă doare sufletul și inima, am palpitații de câteva ore. Sufăr foarte mult și nu îmi vine să cred, consider că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să își aleagă calea și să își poate forma o viața fericită și liniștită. Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere, din acest moment” 

Aceasta a continuat seria acuzațiilor și a spus că a fost forțată de mama ei să se prefacă și a mințit că au o relație bună doar pentru a avea o imagine publică bună: "M-a forțat toată viața să mă prefac că ne înțelegem, a mințit ziarele că m-a crescut singură – de fapt, m-a abandonat." a mai declarat Oana, fiica Elenei Lasconi. 

 

Liderii USR i-au cerut Elenei Lasconi să se retragă de pe lista la alegerile europarlamentare, ceea ce a și făcut. 

Ultimele articole din categoria Dezvăluiri