Gentea, ATENȚIONARE pentru directorul unei școli!

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 17/10/2022

Primarul Cristian Gentea transmite un mesaj ferm directorul Școlii "Mircea cel Bătrân" după ce părintele unui copil s-a plâns că în clasă este frig. Chiar dacă este plecat din țară, edilul a pus imediat mâna pe telefon și a aflat care este situația. De fapt, unitatea de învățământ are centrală proprie, numai că directorul pur și simplu nu a dat drumul la căldură, lăsând sute de elevi în frig. Gentea îi transmite un mesaj ferm directorului Dragoș Dinculescu, pe care îl atenționează că vrea ca mâine dimineață centrala să fie pornită și elevii să nu mai stea în frig.


"Deși sunt plecat din țară, astăzi după-amiază am fost sunat de părintele unui copil de la clasa pregătitoare, Școala 13 "Mircea cel Bătrân" din Trivale. 

 

Mi-a reproșat că în clasă sunt doar 10 grade, iar copiii tremură de frig. 

Ca de obicei, de vină este primarul!!! 

Am luat legătura imediat cu directorul TermoCalor, cel care mi-a confirmat că astăzi a început furnizarea agentului termic, așa cum știam, dar, Școala 13 are centrală proprie, nu este legată la sistemul centralizat. 

 

L-am sunat de urgenţă pe domnul director Dan Teodorescu, cel care a luat legătura cu directorul școlii,  Dragoș Dinculescu. 

Acesta a recunoscut că este frig, că nu a pornit centrala. 

 

Știți de ce??? 

Pentru că săptămâna viitoare este vacanță și a crezut că mai poate "păcăli" și săptămâna aceasta!!!

 

Chiar dacă asta înseamnă să punem în pericol sănătatea copiilor???

 

Domnilor și doamnelor directori de unități de învățământ, atunci când ați semnat contractul de management cu mine, v-am cerut să fiți buni gospodari, să cheltuiți cu grijă banul public și să aveți grijă de copii! 

Ați promis că asta veți face! D-le director Dinculescu, dacă mâine dimineață, copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veți avea de-a face cu mine! 

Și, vă asigur că nu vă va fi deloc ușor...!", transmite primarul Cristian Gentea.

Ultimele articole din categoria Actualitate