A început DEMOLAREA stadionului Nicolae Dobrin! Mesajul primarului Gentea

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 18/09/2023

Au fost emoționante seara trecută pe stadionul Nicolae Dobrin. A fost ultimul eveniment organizat pe arena pe care au fost învinse echipe precum Real Madrid sau Valencia. Primarul Cristian Gentea a organizat un eveniment grandios, fiind premiate marile legende ale clubului, dar și copiii care acum reprezintă baza clubului. 

Primarul Cristian Gentea a avut întotdeauna un respect deosebit pentru gloriile clubului din Trivale. Acest lucru a fost vizibil și seara trecută. Foștii mari fotbaliști au fost premiați, felicitați de către edil, gloriile alb-violete primind și un mic suvenir din stadionul pe care au scris glorie. 

La eveniment a fost prezentă și soția regretatului fotbalist, Nicolae Dobrin. Gica Dobrin se bucură de un respect imens din partea primarului Cristian Gentea. Edilul a felicitat-o seara trecută pe Gica Dobrin și ea vizibil emoționată de însemnătatea evenimentului. 

Aproape de lăsarea întunericului a sosit momentul unui "Adio". O primă bucată de zid a fost dărâmată. Pe teren se aflau aproape toți cei prezenți la eveniment. Suporterii au aprins torțe, iar la final mulți dintre ei au plecat cu mici suveniruri, fie că vorbim de o bucată de gazon, un scaun sau chiar o bucată de zid. 

Vechiul stadion va face loc unei arene moderne, unul dintre cele mai frumoase stadioane din România. Vorbim despre o arenă de 100 de milioane de euro, banii fiind obținuți de la Compania Națională de Investiții. Primarul Cristian Gentea a transmis un mesaj special cu prilejul acestui eveniment. 

"Așa cum am promis, noul stadion al Piteștiului intră în linie dreaptă!

Vom avea unul dintre cele mai moderne stadioane din țară!

Pentru acești copii minunați, pentru piteșteni și pentru argeșeni!", a transmis primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate