Ion Gîrleanu, vești excelente pentru locuitorii comunei Bogați

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 19/09/2023

Primarul comunei Bogați, Ion Gîrleanu vine cu vești excelente pentru locuitorii comunei Bogați. Primăria a câștigat procesul cu firma care se ocupa de sistemele de apă potabilă. 

"Dragi consăteni, 

Așa cum v-am promis că vă voi informa cu principalele evenimente care au loc pe raza localității noastre, țin să vă aduc la cunoștință rezolvarea unei probleme arzătoare pentru comunitatea noastră. 

Cred că prin anunțul pe care îl voi face acum vă voi aduce o bucurie și nu pentru că este moftul cuiva din dvs., al meu sau al altor persoane din primărie, ci o necesitate. 

Am câștigat procesul cu firma SC PAMA SRL, așa că de acum înainte eu voi fi răspunzător de modul cum vor fi administrate ambele sisteme, deși unii din "prietenii" mei m-au făcut răspunzător de modul cum au funcționat și până în prezent. 

Conform Hotărârii judecătorești, pronunțată de către Tribunalul Prahova, am anunțat firma, prin adresă, ca în termen de 3 zile să se prezinte la sediul primăriei în vederea predării sistemului de apă comisiei constituite în acest sens. 

Am totuși o îngrijorare pentru consilierii PNL să nu facă stop cardiac pentru această reușită deoarece ei au ținut cu dinții ca această firmă să rămână în continuare la administrarea rețelei de apă chiar dacă au făcut-o foarte prost și în detrimentul cetățenilor.

Dar nu ar trebui să îmi fac probleme prea mari deoarece, după cum îi cunosc, se vor pune pe treabă și vor găsi alte motive pentru care să vă învrăjbească pentru că nu îi interesează liniștea comunității sau rezolvarea problemelor cu care aceștia se confruntă. 

Consider că este suficientă discuția pe acest subiect și vă asigur că în viitorul apropiat vă voi face mai multe informări de acest gen. 

Să auzim de bine!", transmite primarul Ion Gîrleanu. 

Ultimele articole din categoria Administrativ