Ion Mînzînă: “Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 29/03/2024

Au început lucrările de reparații și consolidare a podului de pe DN 65 B la Bradu, în zona de traversare a DJ 659. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi pe șantier împreună cu primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe, și cu directorul general adjunct DRDP București, Eduard Dima.

”Pe lângă investițiile de dezvoltare a infrastructurii rutiere, este important să avem grijă și de drumurile și }podurile pe care le avem deja. De aceea investim, prin astfel de lucrări cum este cea de aici, de la Bradu, pentru siguranța traficului rutier. Este o investiție benefică pentru toți șoferii care traversează comuna Bradu spre sudul județului Argeș. DRDP București încă o dată își face datoria față de cetățenii județului Argeș!”, a declarat Ion Mînzînă.


”Este o lucrare mult așteptată. În calitate de primar am făcut demersuri în acest sens și mă bucur că DRDP a răspuns pozitiv solicitării noastre. Salut implicarea domnului președinte Ion Mînzînă care ne-a fost și rămâne alături de noi pentru multe proiecte importante pentru Bradu”, a declarat primarul Dănuț Stroe.


”Lucrările au drept scop siguranța traficului și prelungirea duratei de viață. Pe lângă intervențiile necesare la consolidarea podului refacem și calea de rulare și asigurăm accesul către zonele pietonale. Vom interveni în curând pe alte două poduri din Argeș care necesită reparații.”, a declarat Eduard Dima.

Primarul Dănuț Stroe a mai anunțat că în zonă va fi asigurat iluminat nocturn și vor fi reabilitate trotuarele pe ambele sensuri. Aceste lucrări se vor face cu fonduri de la bugetul local.

Ultimele articole din categoria Politic