Ion Mînzînă și Cristian Gentea, ambasadorii Argeșului la emisiunea "Cu drag despre România"

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 16/12/2022

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea au fost aseară ambasadorii Argeșului la emisiunea "Cu drag despre România" o emisiune difuzată de Realitatea și moderată de Laurențiu Botin și Ana Maria Păcuraru. Aseară de la ora 21.00 emisiunea a fost despre județul Argeș, despre valorile, despre realizările, despre proiecte, investiții, personalități, sportivi și tradițiile județului nostru. 

O emisiune completă despre frumusețile județului Argeș, despre economie, despre tradiții, religie și istorie. Ion Mînzînă și Cristian Gentea nu au fost singurii invitați. Alături de ei au mers și vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, directori ai instituțiilor de cultură din județ, șefii celor două universități din Pitești, senatorul Ovidiu Puiu și Dumitru Chirleșean, arhimandritul Caliopie, șeful Camerei de Comerț și Industrie Argeș, George Caval, Șeful Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu însoțit de cei doi câini de avalanșă,, campioni la bob, Ionuț Butoi, unul dintre campionii Argeșului care a rămas paralizat de la brâu în jos după ce în calitate de militar a fost rănit în Afganistan, Gica Dobrin, cercetătorul Raluca van Staden, campioana Denisa Dragomir, academicianul Gheorghe Păunansambluri folclorice, etc.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă a discutat despre dezvoltarea și proiectele județului Argeș, despre faptul că Argeșul este pe primul loc în regiunea Sud-Muntenia în ceea ce privește atragerea de fonduri europene, că s-a investit foarte mult în școli, spitale și drumuri iar Cristian Gentea a vorbit despre marile investiții care au loc în Pitești, despre proiecte, despre dezvoltarea municipiului. 

A fost adus în platou și tronul regal al României. Este unicul tron al României pe care au stat toți cei 4 regi care au domnit în țara noastră și care se află la Muzeul pomiculturii și Viticulturii Argeș.

Ultimele articole din categoria Administrativ