La Ştefăneşti va fi construit un dispensar ultramodern

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 25/10/2022

Nicolae Velcea este omul care a făcut din Ştefăneşti un oraş cu adevărat european. Primarul continuă procesul de transformare radicală a oraşului şi anunţă construirea unui dispensar uman ultramodern. Investiţia totală se ridică la 1,4 milioane de euro, iar clădirea va cuprinde cabinete medici de familie, cabinete specializate, farmacie. 

"Stimați cetățeni,
Așa cum am anunțat, atragerea fondurilor externe rămâne o prioritate pentru mine, în schimbarea imaginii orașului, cu dorința de a transforma visele în realitate. 
Astfel,  sunt în măsură să vă comunic că a fost demarată procedura de achiziție pentru obiectivul de investiții: „Construire dispensar uman în orașul Ștefănești, localitatea Ștefăneștii Noi, Aleea ICHV nr. 226, județul Argeș”(zona Piață Agroalimentară).
Investiția este finanțată prin Compania Națională de Investitii - C.N.I., Programul național de construcții de interes public sau social - subprogramul „Unități sanitare", procedura de achiziție fiind demarată de către Compania Națională de Investiții.
Valoarea investiției este de 1.406.712 euro inclusiv TVA. 
Clădirea va cuprinde cabinete medici de familie, cabinete specializate, farmacie, iar spațiile din jurul clădirii vor fi și ele amenajate.
Vă asigur, dragi locuitori, că rămânem consecvenţi în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru orașul nostru!", a transmis primarul Nicolae Velcea. 

Ultimele articole din categoria Administrativ