Liberalii argeșeni, STRATEGIE DE CAMPANIE! SCANDAL ȘI CIRC SĂ DEVENIM CELEBRI!

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 28/02/2024

Se pare că liberalii argeșeni au o strategie de campanie bine stabilită pentru a atrage atenția cetățenilor și a se face și ei cunoscuți. Cum sondajele de opinie dau PNL Argeș puțin mai mult decât marja de eroare în Argeș, ei încearcă disperați să crească în preferințele oamenilor sau măcar să devină și ei puțin mai cunoscuți. Fac scandal în ședințele de consilii locale, fac propuneri de tot felul doar să pară că luptă pentru drepturile cetățenilor și provoacă tot felul situații, tensiuni, scandaluri pentru a fi în atenția publică sau pentru a-i pune pe unii în situații stânjenitoare. 

Așa s-a întâmplat și ieri la Curtea de Argeș, acolo unde un consilieri PMP l-a jignit toată ședința de Consiliu Local pe șeful Serviciului Piețe. La final, cel din urmă l-ar fi jignit și el pe consilierul local. De aici liberalii au găsit și ei un subiect să se promoveze. Îi cer demisia viceprimarului PSD și șefului de la Serviciul Piețe dar nu se pot abține și își dau și arama pe față: 

"PNL Curtea de Argeș și Cosmin Petrescu candidat la funcția de primar al orașului Curtea de Argeș reprezintă o alternativă pentru o guvernare responsabilă și transparentă, în beneficiul tuturor locuitorilor orașului nostru." se arată în comunicatul PNL. 


Ultimele articole din categoria Politic