Lucrări importante derulate în comuna Budeasa

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 15/04/2024

În comuna Budeasa au fost derulate lucrări de extindere a rețelei de canalizare, iar acum se efectuează lucrări de asfaltare. 

"Am extins rețeaua de canalizare, iar acum ASFALTĂM!

Acolo unde s-au finalizat lucrările de introducere în subteran a rețelelor de canalizare a început asfaltare drumurilor. 

Astfel, astăzi a început asfaltarea pe Aleea Croitori. Lucrările vor continua și în zilele următoare în zonă dar și pe celelalte străzi care sunt deja pregătite de către constructor pentru această etapă.

După cum se știe, în ceea ce privește canalizarea și asfaltarea, anul trecut am accesat proiectele „Extinderea rețelei de canalizare în satele Budeasa Mare, Rogojina, Gălășești, Calotești, Valea Mărului din comuna Budeasa” și “Modernizare drumuri comunale în comuna Budeasa”, prin programul Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Prin aceste proiecte vom extinde rețeaua publică de canalizare pe o lungime de peste 10,7 kilometri și vom asfalta 5,4 kilometri. Pe lângă modernizarea drumurilor, este inclusă și reabilitarea ori construcția mai multor poduri, podețe, pasaje sau punți pietonale", transmite primarul Mihai Rachieru. 

Ultimele articole din categoria Administrativ