Lucrările la dispensarul din comuna Stolnici sunt aproape de finalizare

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 16/02/2024

Începutul de an vine cu veşti excelente pentru locuitorii comunei Stolnici. Primarul Sevastian Pupăză Roşu a anunţat că în cel mai scurt timp lucrările la dispensarul uman din localitate vor fi finalizate.

Dispensarul medical din centrul comunei se află în faza de finalizare a lucrărilor, urmând să fie dotat cu aparatură de specialitate. Intenția autorităților din Stolnici este ca unitatea medicală să funcționeze în regim de centru de permanență, pentru a oferi asistență sanitară cetățenilor din localitățile de pe Valea Cotmenei. 

În paralel, grație banilor accesați din programele cu finanțare europeană, alte investiții de utilitate publică vor deveni realitate începând de anul acesta. Este vorba despre dotarea cu mobilier și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Stolnici, reabilitarea energetică a clădirilor publice din comună (școală, grădiniță, primărie), achiziția unui microbuz nepoluant, amenajarea unor stații de reîncărcare a vehiculelor electrice, respectiv elaborarea PUG și a unei baze de date locale în format GIS. 

Ultimele articole din categoria Administrativ