Mamă cu chip de monstru! Copil BĂTUT şi UMILIT de mamă

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 19/10/2022

O femeie din Argeş în vârstă de 27 de ani a fost reţinută de oamenii legii pentru 24 de ore, după ce a ieşit la iveală faptul că îşi bătea şi umilea în mod constant copilul, un băiat în vârstă de 12 ani. Femeia în cauză trăia acum cu un alt bărbat, cu care avea un alt copil. Femeia a insistat să îl aducă la ea acasă şi pe băiatul care este victimă în această poveste, acesta fiind în grija unui asistent maternal. Numai că în loc ca lucrurile să se schimbe în bine pentru micuţ, de abia acum începea calvarul. Acesta era lovit de către mama lui, nu era lăsat să mănânce la masă cu restul familiei şi nu primea niciun fel de cadou din partea acesteia. Totul a ieşit la iveală după ce oamenii legii au venit la şcoală pentru o acţiune de prevenire şi au văzut că băiatul avea vânătăi pe corp. Aceştia au deschis o anchetă şi au descoperit adevăraul şocant şi calvarul prin care trcea băiatul. 


"În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub aspectul lovirii sau altor violențe, în formă continuată, respectiv rele tratamente aplicate minorului, și au reținut o femeie de 27 de ani.

Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 12 octombrie a.c., o echipă complexă formată din polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, precum și reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Argeș, s-au deplasat la domiciliul femeii, în urma verificărilor stabilindu-se că femeia în cauză ar fi abuzat emotional și ar fi agresat fizic, în mod repetat, pe fiul acesteia, de 12 ani, ultima agresiune având loc în ziua de 11 octombrie a.c. Ca urmare a celor constatate, față de victima minoră au fost instituite măsuri de protecție, în regim de urgență, de către D.G.A.S.P.C. Argeș. De asemenea, în urma administrării probatoriului, în ziua de 18 octombrie a.c., femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță", transmit reprezentanţii IPJ Argeş.


Ultimele articole din categoria Actualitate