MOMENTE EMOȚIONANTE astăzi pe Stadionul Nicolae Dobrin! A început demolarea...

Autor: Cristina Stanciu
Publicat la: 17/09/2023

Momente emoționante în această după-amiază pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. Conducerea clubului FC Argeș împreună cu Primăria Pitești au organizat un eveniment special care a marcat începerea lucrărilor de demolare a stadionului din Pitești unde protagoniști au fost cei mai mici fotbaliști ai școlilor de fotbal din cadru FC Argeș dar și gloriile FC Argeș. Înainte ca stadionul să înceapă a fi dărâmat, ultimii care au intrat pe terenul de fotbal și și-au arătat abilitățile au fost cei mai tineri fotbaliști. În prezența jucătorilor FC Argeș pe teren au intrat pentru ultima dată și fostele mari glorii ale echipei, cei care au făcut istorie pe stadionul din Trivale. A fost prezentă și Gica Dobrin, soția regretatului Nicolae Dobrin. 

Primarul Cristian Gentea, cel care a organizat și evenimentul, le-a dat tuturor copiilor diplome de participare, iar foștilor mari fotbaliști ai clubului o diplomă de excelență și o cutie cu bucăți de piatră de la Stadionul Nicolae Dobrin, ca amintire. Atât invitații cât și spectatorii au putut intra, la final, pe gazon. Primarul alături de copii, marii fotbaliști ai FC Argeș dar și toți cei prezenți au dat startul lucrărilor de demolare a stadionului. 

După cum știți Stadionul Nicolae Dobrin va fi dărâmat și în locul lui va fi construit un stadion nou de 100 de milioane de euro, cu bani obținuți de la Compania Națională de Investiții. Primarul Cristian Gentea și-a dorit ca la Pitești să fie construit unul dintre cele mai moderne stadioane din Europa. 

Ultimele articole din categoria Actualitate