O nouă ședință de Consiliu Local, la Mioveni

Autor: Cristina Stanciu
Publicat la: 18/10/2022

Miercuri, 19 octombrie 2022, de la ora 16.30, la sediul Primăriei Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local. La această şedinţă sunt prevăzute 15 puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim:

- aprobarea transmiterii în administrarea Spitalului Orășenesc Mioveni a unor bunuri;

- aprobarea acordării burselor şcolare elevilor din învățământul preuniversitar de stat de pe raza orașului Mioveni pentru anul școlar 2022-2023;

- aprobarea documentaţiei tehnico - economice faza „Studiu de soluţie” pentru alimentare cu energie electrică iluminat rutier, arhitectural și degivrare pod peste Râul Argeșel de pe strada Calea Racoviței, satul Racovița, orașul Mioveni;

- aprobarea rectificării Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2022;

- aprobarea acordării distincției ‹‹ Diploma de aur›› și a premiului în sumă netă de 500 lei, pentru 21 de familii care aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în anul 2022 etc.


Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Ultimele articole din categoria Administrativ