PERCHEZIŢII în Argeş! Persoane bănuite de delapidare şi înşelăciune

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 20/01/2023

La primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 4 percheziții domiciliare, la sediul a două societăți comerciale și la  locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și delapidare.

"La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Pitești, Mioveni și Carpen, județul Dolj, la sediul a două societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor înșelăciune și delapidare.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie-decembrie 2022, în mai multe rânduri, un bărbat de 38 de ani, din Mioveni, în calitate de administrator în fapt al unei firme, ar fi indus în eroare mai multe persoane fizice, din mai multe județe, cărora le-ar fi prezentat ca adevărat faptul că au comandat un produs on-line, deși în realitate nu făcuseră acest lucru, produse pe care persoanele le-au primit prin curier și pentru care au plătit suma de 69,99 lei.

Totodată, în aceeași perioadă, în calitate de administrator al societății în cauză, ar fi retras mai multe sume de bani provenite din activitatea firmei, în valoare totală de 55609,24 lei, pe care și le-ar fi însușit fără drept. 3 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, și al specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș", transmit reprezentanţii IPJ Argeş. 

    Videoclipuri la articol: PERCHEZIŢII în Argeş! Persoane bănuite de delapidare şi înşelăciune

Ultimele articole din categoria Actualitate