PERCHEZIŢII în Argeş! Un primar este anchetat!

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 21/02/2024

Oamenii legii au efectuat astăzi, opt percheziţii domiciliare, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu. 

"La data de 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județul Argeș, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu.

Din cercetări s-a stabilit că, în anii 2021 și 2023, reprezentantul unei unități administrativ-teritoriale din județul Argeș ar fi dispus efectuarea unei plăți în sumă de 120.000 de lei, pentru realizarea unor lucrări de asfaltare/modernizare, care în realitate fie nu au fost efectuate, fie au fost supraevaluate. 4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul specialiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș", transmit reprezentanţii IPJ Argeş. 

Ultimele articole din categoria Actualitate