PERCHEZIŢII în Argeş! Un tânăr a fost REŢINUT!

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 16/11/2023

Un tânăr de numai 21 de ani a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

"Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov  au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și reținut un tânăr de 21 de ani, din Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara noaptea de 16 spre 17 octombrie a.c., tânărul în cauză, împreună cu un alt tânăr, ar fi sustras două scule electrice dintr-o autoutilitară parcată pe raza localității Bascov.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 7.500 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, cu sprijinul specialiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, au efectuat patru percheziții domiciliare, la locuințele celor doi.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe scule electrice și obiecte cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, tânărul, de 21 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", transmit reprezentanţii IPJ Argeş. 

 

Ultimele articole din categoria Actualitate