Perianu zis și PREFECTUL AMENDĂ! Un cunoscut medic din Argeș REACȚIONEAZĂ

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 18/08/2023

Prefectului PNL, Radu Perianu i se mai spune și prefectul AMENDĂ! Cel mai probabil se ocupă să strângă bani la bugetul de stat, altfel nu ne explicăm dorința sa aprigă de a da amenzi fără a rezolva problemele existente.  Zilnic ne dă un comunicat de presă, ne spune pe unde a mai trimis controale să dea amenzi și se și laudă cu asta prin presă.  Domnule prefect dar ceva constructiv pentru județul Argeș facem și noi?!

Nu am văzut în ultimele luni că prefectul a organizat ceva constructiv pentru județul Argeș, că a făcut un proiect cu o altă instituție, că a rugat vreun ministru să dea bani pentru investiții, a ajutat vreo instituție, vreo comunitate, vreun grup de oameni, a rezolvat vreo problemă de interes public, el visează doar contraole, amenzi și să-și facă imagine cu asta că are 3% în sondaje și la anul candidează.

Ieri, ne-a dat un alt comunicat de presă să ne spună că a găsit infiltrații în plafonul de la o secție a spitalului și că o parte din tâmplărie era deteriorată, că au mai dat niște amenzi care vor fi plătite tot din banul public, domnule prefect! Tot din banii oamenilor, tot din bugetul spitalului care va trebui să ia banii ăștia tot de la pacienți, de la investiții...Cum ați rezolvat problema?! Cum ajutați pacienții? Cum ajutați Spitalul de Urgență Pitești unde câteva sute de persoane se tratează acolo zilnic? Ați adus vreodată vreo investiție pentru spitalul județean? Ați făcut vreodată demersuri în calitate de prefect, reprezentat al Guvernului, pentru a ajuta spitalul județean cu vreo problemă?

După comunicatul de presă, șeful secției de Ginecologie din cadrul Spitalului de Urgență Pitești, Marcel Buzatu a reacționat și a spus că cele afirmate de prefect ori sunt minciuni, ori exagerări: „Având în vedere cele promovate în presă, mă simt dator față de pacientele județului Argeș să le dau o explicație. Tot ce s-a promovat  în presă că plafoane căzute în secția de lăuzie nu este absolut nimic adevărat. Toate saloanele de lăuzie sunt în perfectă stare, curate. Singurul lucru unde există o problemă dar nu atât de mare pe cât a fost promovată, este la intrarea în secția de ginecologie unde există o confluență de ape pluviale. În condițiile în care căderile de ploaie sunt abundente, pluvialele nu mai fac față și apar infiltrații din când în când. Lucru pe care l-am constat, l-am remediat și cam atât. Nu există niciun impediment, niciun plafoan căzut, nu a căzut secția pe noi. Totul este în regulă.” ne-a transmis Marcel Buzatu.  

Ultimele articole din categoria Dezvăluiri