Primarul Emilian Ciolan, surprize pentru copiii din localitate

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 09/12/2022

Finalul de an vine cu veşti foarte bune pentru locuitorii comunei Dârmăneşti, primarul Emilian Ciolan pregătind mai multe surprize, în special celor mici, dar şi celor care se confruntă cu grave probleme. 

Edilul șef dă asigurări că nu vor fi probleme anul acesta cu plata indemnizațiilor pentru persoanele cu handicap și însoțitorii acestora, pentru ultimele luni ale anului. Mai mult, administrația din Dârmănești a oferit un inedit cadou celor 15 însoțitori ai persoanelor cu handicap de pe raza comunei. Este vorba de vouchere de vacanță, în valoare de 1.400 de lei fiecare. De astfel de vouchere vor beneficia și salariații aparatului administrativ, cu două excepții: primarul și viceprimarul comunei. 
Nu în ultimul rând, Moș Crăciun s-ar putea să aducă micuților de la Valea Nandrii o surpriză! „După locul de joacă realizat lângă Școala de centru, ne-am gândit să oferim și copiilor de la Valea Nandrii o astfel de zonă. Dacă timpul ține cu noi, locul de joacă va fi gata înainte de sfârșitul anului.”, afirmă Emilian Ciolan.

Ultimele articole din categoria Administrativ