PSD are cei mai buni candidați la Bascov, Băiculești și Davidești!

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 01/04/2024

Duminică au avut loc Adunările Generale PSD de desemnare a candidaților la funcția de primar în localitățile Bascov, Băiculești și Davidești. 

Performanțele obținute în mandatele de până acum, aprecierea de care se bucură în rândul bascovenilor și dezvoltarea continuă a comunei Bascov îl îndreptățesc pe Gheorghe Stancu să candideze pentru un nou mandat de primar în alegerile din 9 iunie. 

La fel stau lucrurile și la Băiculești, acolo unde Niculae Dragnea a transformat total comuna în perioada în care a fost primar. Are ca obiectiv continuarea proiectelor de dezvoltare și modernizare a Băiculeștiului și cu siguranță va reuși! 

La Davidești, Constantin Alin Văduva a demonstrat că știe să atragă fonduri și să facă investițiile necesare pentru dezvoltarea localității, așa încât candidatura sa la un nou mandat de primar este cât se poate de firească în condițiile în care se bucură de o largă apreciere din partea locuitorilor. 

Atât Gheorghe Stancu, cât și Niculae Dragnea și Alin Văduva au reușit și vor reuși în continuare să aducă investițiile necesare în infrastructura din comunele lor cu sprijinul necondiționat al Consiliului Județean și al echipei de parlamentari ai PSD Argeș. 

“Gheorghe Stancu, Niculae Dragnea și Alin Văduva sunt ameni cu adevărat gospodari care împreună cu sprijinul nostru au reușit să acceseze fonduri europene și guvernamentale pentru investiții în comunitățile lor. Oameni care au înțeles că important nu este să vorbește prea mult, ci să faci cât mai mult! Candidații PSD la primăriile din Argeș sunt oameni care fac cu adevărat performanță! Tocmai de aceea, împreună cu parlamentarii de Argeș, cu ministrul Simona Bucura-Oprescu și colegii din structurile guvernamentale și, desigur, colegii mei de la Consiliul Județean, le suntem alături! Pentru că, de fapt, noi suntem, cu toții, o echipă pentru Argeș!”, a declarat Ion Mînzînă.

La evenimentele de lansare a candidaturilor lui Gheorghe Stancu la Bascov, Niculae Dragnea la Băiculești și Alin Văduva la Davidești au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Bughiu, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, administratorul județului Cristi Puiu, primari din zonele apropiate, consilieri județeni și locali, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.  

Ultimele articole din categoria Politic