Scandal uriaș în PNL Argeș! "Nepotism și dictatură internă"

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 31/03/2024

Astăzi au fost programate să aibă loc alegerile pentru funcțiile de conducere în Clubul Elevilor Liberali Argeș. În cel mai pur stil PNL Argeș de când Alina Gorghiu a ajuns la cârma organizației, oamenii care au muncit în această organizație sunt dați la o parte cu cinism pentru a face loc... pilelor și relațiilor! 

Lui Sebastian Marin, președintele Clubului Elevilor Liberali Argeș până acum, nu i s-a mai permis să candideze, invocându-se motive puerile. Alți tineri au fost dați afară din sală doar pentru că ar fi vrut să îl susțină pe Sebastian Marin. Chipurile, li s-ar fi pierdut... adeziunile! 

Cine sunt cei care le sunt acum băgați pe gât tinerilor elevi din PNL Argeș? Alexandra Bărbulescu, verișoara președintei Clubului Studenților Liberali Argeș, care candidează pentru funcția de președinte, și Gloria Năstase, nimeni alta decât fiica Laviniei Năstase, consilieră a Alinei Gorghiu. În cazul Gloriei Năstase se încalcă grav statutul PNL, aceasta având sub 14 ani!


”Astăzi este o zi tristă pentru democrația din România. Se pare că la PNL Argeș principiile democratice nu mai contează! Contează doar nepotismele, nu meritocrația. Au fost date afară persoane din sală care nu au fost lăsate să voteze, le-au dispărut adeziunile peste noapte! Ori, am semnat împreună aceste adeziuni! Am început acum un an acest proiect, iar acum li se spune acestor tineri că nu au adeziuni? Protestăm! Să afle toți tinerii despre corupția din PNL Argeș! Începând de astăzi, niciun tânăr liberal din Argeș nu o să mai voteze cu PNL!

Este dictatură internă la PNL Argeș! Corupție internă la greu! Își linșează propriii oameni, vârfurile! Dacă nu ești ”nepotul” cuiva ești linșat! Mi s-ar fi părut de bun simț să vină și domnul președinte Mihai Coteț să discute cu noi, să se implice, dar nu a făcut-o! Am dorit să vorbesc cu conducerea PNL Argeș, și aici se știe la cine mă refer (n.r. – Alina Gorghiu), dar mi-a spus că vom vorbi când va dori dumneaei. Mi-a lăsat un gust amar tocmai persoana pe care o aveam ca model! Democrația nu mai există la PNL Argeș!”, a declarat, profund dezamăgit, Sebastian Marin.

Ultimele articole din categoria Politic