Schimbări în conducerea Poliției Argeș! SE POLITIZEAZĂ IPJ Argeș?

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 14/12/2023

Schimbări în conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș! Comisarul șef Gabriel Gherghe, adjunctul IPJ Argeș a fost numit în funcția de inspector șef al IPJ Vâlcea. Pare o avansare, dar gurile rele spun că a fost o soluție bună de a scăpa de el de la Argeș și că PNL ar fi făcut loc pentru un "membru" al familiei liberale. Dacă zvonurile se adeveresc ar fi o numire controversată dacă ne gândim la viciile acestuia, la agresivitatea din familie, la implicarea politică, la... VOM REVENI! 

Surse au declarat pentru argesenii.ro că un alt posibil adjunct în locul lui Gherghe ar fi comisarul șef Sorin Marinescu, actualul șef al Poliției municipiului Pitești. 

Se pare că polițiștii argeșeni sunt buni de șefi peste tot, mai puțin în Argeș. Comisarul șef Gabriel Gherghe la IPJ Vâlcea, comisarul șef Eduard Bîlă la Gorj...este adevărat și Poliția Argeș nu poate avea decât un inspector șef. Iată că Argeșul devine pepinieră de șefi de poliție. Cât despre politizarea Poliției Argeș...Vom reveni cu detalii...

Ultimele articole din categoria Dezvăluiri