SCHIMBĂRI în conducerea PREFECTURII Argeș

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 08/02/2024

Subprefectul de Argeș, Ciprian Neculăescu a fost eliberat din funcție, în locul lui fiind numit, fostul șef ANPC, Marius Pîrvu.





Înlocuirea s-a făcut pentru că Ciprian Neculăescu va fi coordonatorul campaniei electorale a PSD la nivelul municipiului Câmpulung.

"Județul Argeș va avea de astăzi un nou subprefect

Având în vedere că a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PSD în municipiul Câmpulung, domnul Ciprian Neculăescu a decis să se retragă din funcția de subprefect al județului Argeș, dorindu-și să se implice mai mult în pregătirea alegerilor într-un an extrem de important pentru Câmpulung și nu numai. 

În locul său a fost numit în funcția de subprefect domnul consilier județean Marius Pârvu. Domnul Pârvu are o bogată experiență managerială și suntem convinși că va face față cu succes noii provocări. 

Îi mulțumim domnului Ciprian Neculăescu pentru activitatea desfășurată în Instituția Prefectului și pentru profesionalismul de care a dat dovadă. 

Totodată, îi urăm mult succes în noua misiune", transmite conducerea PSD Argeș prin intermediul unui comunicat de presă. 

Ultimele articole din categoria Dezvăluiri