Se opreşte furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din Ştefăneşti

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 20/02/2024

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 21 februarie 2024, între orele 9 – 18, lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei aferent Staţiei de Pompare Izvorani 1 - Şcoala Gimnazială din oraşul Ştefăneşti, Calea Bucureşti, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar. Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din oraşul Stefăneşti, situaţi pe străzile Izvorani şi Ion Pillat.

"Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

 Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) - tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire", se arată într-un comunicat de presă. 

Ultimele articole din categoria Administrativ