Senatorul Ovidiu Puiu: "Comunele din Argeș sunt o voce auzită și respectată"

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 16/11/2023

Senatorul PSD de Argeş, Ovidiu Puiu a fost prezent astăzi la Adunarea Generală a Filialei Județene Argeș a Asociației Comunelor din România. 

"Am participat astăzi cu mult interes la Adunarea Generală a Filialei Județene Argeș a Asociației Comunelor din România. Am transmis un mesaj de apreciere pentru activitatea Asociației în general și în mod deosebit buna reprezentare și reputație a Argeșului în acest for. Comunele din Argeș sunt o voce auzită și respectată și asta nu poate decât să ne bucure pe toți!
 În ultimii ani, am avut ocazia și bucuria să iau la pas multe dintre comunele județului și să văd lucruri care se văd mai puțin de acasă sau din media. Am văzut investiții importante în drumuri, rețele de apă, gaze, canalizare, gestionarea deșeurilor, școli, clădiri publice.  Am văzut primari care se identifică total cu locul și care fac ca satul românesc, tradiția și valorile să rămână vii și nealterate.
Rămân totuși multe provocări, sunt convins de asta, iar disparitățile teritoriale există la tot pasul și nu le putem nega. Nivelul de dezvoltare al comunelor din Argeș este inegal – aceasta este concluzia mea – iar datoria noastră este să nu lăsăm pe nimeni în urmă în drumul spre modernizare! Trăim vremuri agitate, e adevărat, dar asta nu trebuie să ne dea înapoi niciun pas în efortul de a moderniza satul românesc. Apă, energie, hrană, școală, servicii medicale pentru toți – acesta e reperul de urmat!
Privind spre viitor, îmi doresc să fiu un partener de încredere și să duc mesajul membrilor Asociației Comunelor în Parlamentul României, cât mai aproape de nivelul de decizie. Mult succes în tot ceea ce întreprindeți!", a transmis senatorul Ovidiu Puiu. 

Ultimele articole din categoria Politic