Simona Bucura Oprescu: 'E nevoie de sânge în spitalele din România în fiecare zi'

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 20/01/2023

Simona Bucura Oprescu a luat parte astăzi la acțiunea de donare de sânge organizată la Câmpulung. Deputatul PSD de Argeș atrage atenția asupra importanței unor astfel de acțiuni. 

"E nevoie de sânge în spitalele din România în fiecare zi!

Dacă suntem sănătoși și putem, haideți să ajutăm!

Eu am donat nu o dată sânge, gândindu-mă mereu că nu poate exista o fuziune mai mare decât sângele a doi oameni care se completează pentru sănătatea și #viața celui în nevoie!

Nu mă interesează nici religia, nici culoarea politică, nu mă interesează decât faptul că donatorul este OM!

Un mare BRAVO tuturor celor care au reușit să ne aducă împreuna la #Câmpulung: Televiziunea Digi 24, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", Centrul de Transfuzii Pitești, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Primăria Câmpulung.

Mulțumim Consiliului Județean Argeș pentru mobilizare!

Chapeau bas, Prof. Univ. Dr. Jinga, rector al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, musceleanul nostru!

Și să nu uit, mândră că sunt colegă cu voi mulți, mulți dintre cei care ați donat azi sânge!

Noi, parlamentarii PSD de Argeș - eu, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea - nu am lipsit!

Toți solidari și cu credința fermă că donând sânge salvăm vieți!", transmite deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu. 

Ultimele articole din categoria Politic