Simona Bucura Oprescu, VESTE BUNĂ! Crește cu 50% indemnizația pentru...

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 14/09/2023

Ministrul Muncii, deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu anunță faptul că indemnizațiile pentru gemeni, tripleți și multipleți vor fi majorate cu 50%. 

"Indemnizația de creștere pentru gemeni, tripleți și multipleți se majorează cu 50%!

Guvernul din care fac parte vine cu o măsură corectă și așteptată pentru mamele și tații de gemeni, tripleți și multipleți. 

Datorită Hotărârii de Guvern adoptată azi, #indemnizația de creștere a copiilor pentru părinții care au gemeni, tripleți și multipleți se majorează cu câte 50% pentru fiecare copil! 

Sunt mamă și știu că nu există sentiment mai intens decât bucuria de a fi părinte, nu e bogăție mai mare! Iar când în viața unei familii apar mai mulți #copii dintr-o dată împlinirea este mare, dar și responsabilitățile sunt pe măsură! 

Este firesc în cazul oricărei familii în care cresc în același timp mai mulți bebeluși să fie acordați mai mulți bani, deoarece și cheltuielile sunt mai mari.  

𝙄𝙢𝙥𝙤𝙧𝙩𝙖𝙣𝙩! 𝙁𝙖𝙢𝙞𝙡𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙪 𝙜𝙚𝙢𝙚𝙣𝙞 ș𝙞 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙞𝙥𝙡𝙚ți și 𝙨𝙚 𝙖𝙛𝙡ă 𝙙𝙚𝙟𝙖 î𝙣 𝙥𝙡𝙖𝙩ă 𝙣𝙪 𝙩𝙧𝙚𝙗𝙪𝙞𝙚 𝙨ă 𝙙𝙚𝙥𝙪𝙣ă 𝙣𝙞𝙘𝙞𝙤 𝙘𝙚𝙧𝙚𝙧𝙚 𝙨𝙖𝙪 𝙨ă 𝙛𝙖𝙘ă 𝙪𝙣 𝙣𝙤𝙪 𝙙𝙧𝙪𝙢, 𝙖𝙣𝙜𝙖𝙟𝙖ț𝙞𝙞 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝘼𝙉𝙋𝙄𝙎 𝙫𝙤𝙧 𝙛𝙖𝙘𝙚 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙢𝙖𝙟𝙤𝙧ăr𝙞 𝙙𝙞𝙣 𝙤𝙛𝙞𝙘𝙞𝙪. 𝙈𝙖𝙟𝙤𝙧𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙨𝙚 𝙫𝙖 𝙛𝙖𝙘𝙚 𝙘𝙝𝙞𝙖𝙧 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙪𝙧𝙢ăt𝙤𝙧𝙪𝙡 𝙫𝙞𝙧𝙖𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙖𝙡 𝙞𝙣𝙙𝙚𝙢𝙣𝙞𝙯𝙖ț𝙞𝙚𝙞 𝙙𝙚 𝙘𝙧𝙚ș𝙩𝙚𝙧𝙚 𝙖 copiilor. 

Îi 𝗺𝘂𝗹ț𝘂𝗺𝗲𝘀𝗰 𝗺𝗮𝗺𝗲𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗮𝘃𝘂𝘁 î𝗻𝗰𝗿𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲 î𝗻 𝗺𝗶𝗻𝗲 ș𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗺𝗶-𝗮 𝘀𝗲𝗺𝗻𝗮𝗹𝗮𝘁 𝗳𝗮𝗽𝘁𝘂𝗹 𝗰ă 𝗻𝘂 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝗮𝘂 𝗻𝗼𝗿𝗺𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗢𝗿𝗱𝗼𝗻𝗮𝗻ț𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗮𝗰𝗼𝗿𝗱𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝘂𝗶 𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁! 𝗠-𝗮𝗺 𝘀𝘁𝗿ă𝗱𝘂𝗶𝘁 𝗰𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗲𝗮 𝘀ă 𝗳𝗶𝗲 𝗴𝗮𝘁𝗮 𝗰ât 𝗺𝗮𝗶 𝗿𝗲𝗽𝗲𝗱𝗲 și 𝗺ă 𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿 𝗰ă 𝗱𝗲 𝗮𝘀𝘁ă𝘇𝗶 𝘃𝗼𝗿 𝗳𝗶 în 𝘃𝗶𝗴𝗼𝗮𝗿𝗲. 

 Vreau să le mulțumesc și colegilor din Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, dar și din Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, care au făcut ca acest proiect să ofere un beneficiu mult așteptat pentru toți părinții de gemeni și multipleți", transmite Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii. 

Ultimele articole din categoria Actualitate