Tânăr din Argeș, ARESTAT după ce și-a agresat iubita și a lovit un polițist

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 15/11/2022

Scandal în comuna argeșeană Stolnici. Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a lovit iubita, a dat foc la mai multe haine și după aceea a mai lovit și un polițist. 

"În seara zilei de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au intervenit pe raza localității Stolnici, ca urmare a unui apel primit prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, prin care o minoră de 15 ani sesiza faptul că prietenul său, de 19 ani, ar fi agresat-o și ar fi dat foc la mai multe obiecte vestimentare, pe fondul neînțelegerilor.


Anterior, polițiștii interveniseră și în jurul orei 19:00, ca urmare a unui apel la Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, din partea unui aparținător al minorei, care ar fi auzit în timpul convorbirii telefonice cu cea în cauză când cei doi s-ar fi certat, însă cu ocazia verificărilor efectuate la primul apel, minora a relatat polițiștilor că nu ar fi avut decât contradicții verbale și s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Cu ocazia intervenției la al doilea apel, polițiștii au găsit pe tânărul de 19 ani lângă mai multe obiecte vestimentare incendiate, iar în prezența acestora, tânărul s-a manifestat agresiv verbal față de minoră, având intenția de a o agresa fizic. În aceste împrejurări, tânărul l-a lovit pe unul dintre polițiști. Pentru prinderea și imobilizarea acestuia, polițiștii au folosit spray iritant-lacrimogen, după care l-au imobilizat și condus pe tânăr la sediul poliției.

Ca urmare a celor petrecute între cei doi, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de _violență în familie_, respectiv sub aspectul infracțiunii de distrugere, iar în urma parcurgerii procedurii specifice, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. 

De asemenea, ca urmare a lovirii polițistului, în cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, referitor la săvârșirea infracțiunii de ultraj. 

După administrarea probatoriului, în ziua de 12 noiembrie a.c., tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. 

Ulterior acesta a fost prezentat de către procuror în fața instanței, iar Judecătoria Costești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

Ultimele articole din categoria Actualitate