Transportul metropolitan a fost EXTINS în comunele Moșoaia și Căteasca

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 14/05/2024

Transportul metropolitan a fost extins și în comunele Moșoaia și Căteasca. Anunțul a fost făcut de către primarul Cristian Gentea. 

"Toate UAT-urile membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transportul Public Pitești au aprobat, prin HCL, Actul adițional de delegare a serviciului public de transport local către operatorul regional, Publitrans SA, și în comunele Moșoaia și Căteasca!

AGA ADI Transport a luat act de acest lucru și a semnat astăzi respectivul document de delegare.

De mâine, 15 mai 2024, liniile metropolitane M10 si M10B, care vor deservi comuna Moșoaia, precum și linia metropolitană M18, care deservește comuna Căteasca, devin funcționale!

Transportul se va efectua cu mijloace de transport noi și moderne, dotate cu sisteme de climatizare și informare călători, având camere de supraveghere video și fiind adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

  Programul va fi afișat în toate stațiile de parcurs, putând fi accesat prin intermediul site-ului publitrans2000.ro, cât și prin utilizarea butonului de planificare a călătoriei prin Google Maps", transmite primarul Cristian Gentea. 

Ultimele articole din categoria Actualitate