Trei argeşeni au fost reţinuţi după ce au blocat o stradă în Piteşti

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 07/11/2022

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de oamenii legii după ce au blocat o stradă din Piteşti. Totul s-a petrecut la final de octombrie, în noaptea de 28 spre 29 octombrie, în centrul municipiului. Mai mulţi tineri au coborât din maşini şi au dat muzica la maxim, blocând traficul în zonă. În baza imaginilor postare pe reţelele de socializare, oamenii legii au demarat o anchetă.

"În ziua de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut trei bărbați, de 31 și 20 de ani, din Merișani, respectiv 18 ani, din Băiculești.

Reamintim faptul că, în ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții de 28 spre 29 octombrie, în jurul orei 01.00, intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei din municipiul Pitești, împiedicând, astfel, traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii. După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", transmit reprezentanţii IPJ Argeş. 

Ultimele articole din categoria Actualitate