Un alt proiect important prinde contur la Ştefăneşti

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 03/11/2022

Primarul Nicolae Velcea vine cu veşti excelente pentru locuitorii oraşului Ştefăneşti. Un nou proiect important va fi finanţat prin Programul "Anghel Saligny". Este vorba despre modernizarea sistemului rutier pe strada Coasta Câmpului. 

"Astăzi am semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Modernizare sistem rutier pe Strada Coasta Câmpului (intersecție Izvorani - intersecție Valea Mare)”, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
Valoarea finanțării este de 12.245.498, 26 lei, iar durata de derulare a contractului este de la data semnării acestuia până la 31 decembrie 2026.
Priorităţile administrației locale rămân în continuare investiţiile privind modernizarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea reţelei de utilităţi publice și dezvoltarea orașului nostru pentru a-l aduce la nivel european.
Vă asigur, dragi locuitori, că rămânem consecvenţi în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru orașul nostru!", transmite primarul Nicolae Velcea. 

Ultimele articole din categoria Administrativ