“USR, ieși din PNL!” Liberalii fură...

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 29/01/2023

“USR, ieși din PNL!” Cârcotașii spun că PNL Argeș ar trebui dus la exorcizare să scoată USR-ul din ei!  PNL Argeș a ajuns atât de jos încât s-a pretat să fure mesajul USR din campania pentru alegerile locale: “stradă cu stradă”. La liberali, sloganul este aproape identic: “comună cu comună, oraș cu oraș”. Nici nu știi dacă să râzi, sau să plângi, când îi vezi pe liberali cum se fac de râs. PNL, un partid odinioară semnificativ, a ajuns să imite USR! Și-au și găsit pe cine să copieze, pentru că și “salvatorii” sunt pe tobogan, la fel ca liberalii.

Liberalii argeșeni nu doar că au furat sloganul USR, dar au ajuns să imite și practicile politice ale “salvatorilor”, mai ales agresivitatea și obrăznicia, precum și inventarea de subiecte artificiale, care nu au legătură cu nevoile populației.

Travestirea liberalilor în “salvatori” reprezintă o încercare de a mai frâna scăderea constantă a intenției de vot pentru PNL Argeș, care mai are acum 12-14% la nivelul județului. Situația este cu atât mai tristă pentru organizația Alinei Gorghiu cu cât PNL este cotat cu un scor pe țară intre 18-20%, în funcție de institutul care a realizat sondajul de opinie. 

Însă nici “schimbarea de gen” și nici tulburările de comportament nu îi ajută pe liberali. Argeșenii nu apreciază mult zgomot pentru nimic, ci vor să vadă pricepere, bunăvoință și mai ales rezultatele concrete ale activității politicienilor, pentru creșterea calității vieții și a bunăstării oamenilor. 

O mașină cu motor mic, dar foarte zgomotos și care scoate și mult fum, este greu de vândut. Cine să mai cumpere Trabantul liberal?

Ultimele articole din categoria Politic