Vicepreședintele CJ Argeș, ATAC la Alina Gorghiu: "Noi aducem bani în județul Argeș, în România, nu infractori"

Autor: Ioana Constantin
Publicat la: 19/03/2024

PNL Argeș stă atât de prost în sondaje încât disperarea liberalilor din această perioadă de precampanie a devenit propriul lor dușman. Liderii PNL au uitat să le spună argeșenilor, concret, ce au de făcut pentru oameni, pentru județ. Liberalii au ajuns să denigreze, să jignească, să arunce cu noroi. Este tot ce pot face pentru a mai crește în sondaje. Ați văzut perioada asta vreun pesedist să spună despre candidații PNL că sunt slabi, că sunt bătrâni, că sunt obosiți, infractori?....NU! Conducerea PNL Argeș a decis însă doar să atace, să jignească, să-și facă conturi false, să scrie minciuni, mizerii și doar denigrări. 

Senatorul de Timiș, Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș a spus despre conducerea CJ Argeș că "este obosită" și nu are curaj să iasă printre oameni. Este adevărat că dacă este senator de Timiș și are locul de muncă în București, nu prea are unde să îi vadă pe cei de la PSD și nici pe argeșeni pe care i-a cunoscut de puțin timp. 

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu a taxat-o pe Alina Gorghiu și i-a transmis că ei aduc bani în județul Argeș, în România, ea aduce doar infractori: 

"Eficiența ECHIPEI PSD îmi dă încrederea de care am nevoie pentru a merge cu fruntea sus oriunde în județul Argeș. Județul Argeș se află pe primele locuri din țară din punct de vedere al proiectelor finanțate. Dezvoltarea și modernizarea localităților din județ reprezintă principalul obiectiv al PSD Argeș! 
🤔Am stat și am analizat articolul în care doamna ministru Alina Gorghiu, spune niște vorbe așa…. doar ca să se afle în treabă.
💬Alina Gorghiu a afirmat că ”la conducerea Consiliului Judeţean Argeş este o echipă obosită care nu îndrăzneşte să iasă printre oameni…”, vreau însă, să precizez că noi aducem bani în județul Argeș, în România, nu infractori. ECHIPA PSD, întotdeauna s-a aflat în mijlocul cetățenilor, fie că a fost vorba de sărbători religioase, inaugurări sau festivități ale comunelor și nu numai, am fost acolo, printre cetățeni!
🕰️În cazul în care aveți memoria scurtă sau poate suferiți de amnezie temporară, doar în perioada alegerilor😏, țin să vă amintesc că de fiecare dată când o comună, și nu numai, se confruntă cu o situație sau un eveniment de orice natură, noi am fost acolo să ajutăm, să sprijinim.
📷🔗Pozele, link-urile cu articolele de mai jos, fac dovada acestui fapt. Și credeți-mă, sunt doar o mică parte.🙂
✅Echipa PSD, în frunte cu domnul Președinte, Ion Mînzînă, a fost acolo și va fi ori de câte ori este necesar și/sau nevoie.
💯Am fost și suntem printre oameni, le ascultăm nevoile, supărările și chiar bucuriile și venim în întâmpinarea lor cu soluții viabile, nu cu vorbe. SUNTEM OAMENI și oricât de ”obosiți” spuneți că suntem, dovezile arată CLAR că suntem alături de comunitățile locale, indiferent de culoarea lor politică. (...)"

Ultimele articole din categoria Politic