Cetăţenii din Ştefăneşti pot merge cu autobuzele Publitrans! Gentea şi Velcea, pe traseu

Autor: Costin Popescu
Publicat la: 03/07/2023

De la 1 Iulie a început transportul merropolitan la Ştefăneşti. Cetățenii vor putea de acum să circule cu autobuzele Publitrans, acesta fiind un proiect mult așteptat atât de cetățeni cât și de administrația locală.

Primarul Ştefăneștiului, Nicolae Velcea alături de primarul muncipiului Piteşti, Cristian Gentea, vicepreșdintele Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu  dar și de primarii Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, Dănuţ Stroe de la Bradu, Gheroghe Stancu de la Bascov, si primarul comunei Moşoaia, Ion Necula  au mers pe unul dintre traseele din Ştefăneşti. Cetățenii au așteptat mult acest proiect și asta s-a văzut ţinând cont că autobuzele au fost pline, iar mai mulți cetățeni au venit și i-au mulțumit primarului pentru transport.

Autobuzul a fost plin, iar primar Piteștiului, Cristian Gentea i-a cedat locul unui pensionar.  Primarul Nicolae Velcea susține că sunt multe categorii de cetățeni care vor avea parte de gratuitate. 

Nicolae Velcea, primarul oraşului Ştefăneşti: “Este o bucurie în primul rând, mai ales pentru că în urmă cu vreo 30 de ani la Ştefăneşti chiar exista transport pe cel trei rute, ruta 4, 6 şi 9. Este o mare bucurie pentru mine, dar şi pentru cetăţeni pentru că există o legătură direct între Ştefăneşti şi Piteşti. Ştiu că mai sunt anumite probleme referitoare la ore şi anumite curse, dar le promit cetăţenilor că împreună cu domnul primar Gentea şi directorul Publitrans totul se va rezolva. Avem ca şi pe celelalte trasee gratuităţi pentru pensionari, veterani de război, copii, persoanele cu handicap”

Primarul Cristian Gentea s-a declarat extrem de încântat că a fost soluţionată astfel o mare probemă a cetăţenilor. “Sunt foarte încântat că am reuşit să venim în sprijinul cetăţenilor locuitorilor oraşului Ştefăneşti şi asta a fost posibil printr-o colaborare foarte bună cu administraţia de aici, personal am o relaţie foarte bună cu domnul primar Velcea”, a punctat primarul Cristian Gentea.

    Videoclipuri la articol: Cetăţenii din Ştefăneşti pot merge cu autobuzele Publitrans! Gentea şi Velcea, pe traseu

Ultimele articole din categoria Actualitate